top of page
Sök

Receptionsdisk med belysning

Att köpa en receptionsdisk med belysning Àr ett populÀrt val. Genom att belysa fronten pÄ receptionsdisken skapar man inte bara en intressant inredningsdetalj i rummet. Det blir Àven enklare för besökaren att hitta rÀtt med hjÀlp av ljuset. SÀtter man dessutom sin logotyp pÄ diskfronten blir det en effektfull detalj. Idag Àr det uteslutande LED-belysning som anvÀnds som ljuskÀlla, vilket har mÄnga fördelar. Det blir bÄde en lÀgre driftskostnad men Àven en lÀngre hÄllbarhet pÄ armaturen.

Receptionsdisk med belysning i front

HÀr har vi en elegant disk i betong-laminat med en lÀderfront som Àr belyst med en LED-belysning. Det blir en effektfull 3D effekt. Med av hjÀlp av belysningen i front höjs stÀmningen rejÀlt och det kÀnns genast lyxigare. InköpstÀlle hittar du hÀr > I och med av intÄget av LED-belysning Àr det bra att ha koll pÄ de olika ljusstyrkorna. Oftast representeras belysningen av sÄ kallade LED-stripes. En typ av tejp med LED dioder som tejpas upp ofta bakom en avblÀndande kant. Den vanligaste styrkan Àr 3000K som uppfattas som relativt vit. Vill man ha en lite varmare kÀnsla rekommenderar vi ett ljus sken om 2700K.* * KÀlla: Receptionsdiskar med belysning

Receptionsdisk med LED belysning

HÀr har vi en frontbelyst receptionsdisk dÀr man fÄngar upp ljuspunkterna med en externt ljuskÀlla placerad bakom pÄ vÀggen. Tillsammans skapar den en varm och ombonad inredning som uppfattas som genomtÀnkt.

TÀnk Àven pÄ att det Àr bra att komplettera belysningen i fronten med en vÀlbelyst arbetsplats bakom disken. Detta görs med fördel med en hÀngande pendelarmatur. Det Àr viktigt att man redan i planeringsstadiet tar höjd för belysningen och dÀrmed planerar in ett antal extra ellutag för detta.

Skapa stÀmning och en trivsam inredning med rÀtt belysning!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page