top of page

Receptionsdisk med belysning

Att köpa en receptionsdisk med belysning är ett populärt val. Genom att belysa fronten på receptionsdisken skapar man inte bara en intressant inredningsdetalj i rummet. Det blir även enklare för besökaren att hitta rätt med hjälp av ljuset. Sätter man dessutom sin logotyp på diskfronten blir det en effektfull detalj. Idag är det uteslutande LED-belysning som används som ljuskälla, vilket har många fördelar. Det blir både en lägre driftskostnad men även en längre hållbarhet på armaturen.

Receptionsdisk med belysning i front

Här har vi en elegant disk i betong-laminat med en läderfront som är belyst med en LED-belysning. Det blir en effektfull 3D effekt. Med av hjälp av belysningen i front höjs stämningen rejält och det känns genast lyxigare. Inköpställe hittar du här > I och med av intåget av LED-belysning är det bra att ha koll på de olika ljusstyrkorna. Oftast representeras belysningen av så kallade LED-stripes. En typ av tejp med LED dioder som tejpas upp ofta bakom en avbländande kant. Den vanligaste styrkan är 3000K som uppfattas som relativt vit. Vill man ha en lite varmare känsla rekommenderar vi ett ljus sken om 2700K.* * Källa: Receptionsdiskar med belysning

Receptionsdisk med LED belysning

Här har vi en frontbelyst receptionsdisk där man fångar upp ljuspunkterna med en externt ljuskälla placerad bakom på väggen. Tillsammans skapar den en varm och ombonad inredning som uppfattas som genomtänkt.

Tänk även på att det är bra att komplettera belysningen i fronten med en välbelyst arbetsplats bakom disken. Detta görs med fördel med en hängande pendelarmatur. Det är viktigt att man redan i planeringsstadiet tar höjd för belysningen och därmed planerar in ett antal extra ellutag för detta.

Skapa stämning och en trivsam inredning med rätt belysning!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page