top of page
Sök

Receptionsdisk för vÄrdcentral, klinik

Vi kikar pÄ en en passande receptionsdisk för vÄrdcentraler och andra kliniker som tandlÀkare, veterinÀr. GenomgÄende Àr att ytorna ska vara hÄllbara och de ska klara att rengöras ofta. Rent designmÀssigt brukar ett "cleant" intryck passa i denna typ av miljö som smÀlter in med övrig inredning och den inredningsplan som finns.

Vit receptionsdisk för vÄrdcentraler och kliniker

HÀr Àr ett klassiskt exempel pÄ en receptionsdisk som passar för vÄrd & omsorg. Den vita fronten i laminat Àr en hÄllbar yta som tÄl repor bra. PÄ toppen ligger en vitfrostad glasskiva som kan rengöras sÄ ofta som krÀvs. Just med glastoppen fÄr man en bra yta som inte samlar bakterier och Àr enkel att hÄlla ren. Den Àr dessutom vÀldigt hÄllbar och kan bÀra en hög vikt om sÄ krÀvs. * Den finns bÄde i svÀngda former eller i lite mer strikta raka former. För att fÄ en ergonomisk arbetsplats bakom disken kan skrivbordet fÄs med en höj och sÀnkbart elstativ. PÄ sÄ sÀtt blir det en komplett arbetsplats dÀr man kan serva kunderna bÄde sittandes och stÄende.

* KÀlla: Vit receptionsdisk med glas Det Àr dÀrmed viktigt att disken klarar de hygienkrav som stÀlls i verksamheten Àven om den stÄr i vÀntrummet. Finns det krav pÄ handikappanpassad disk kan man ofta köpa till nedsÀnkta moduler som anpassas in i receptionen. DÄ kan man Àven ta mot rullstolsburna besökare sittandes utan att personalen behöver lÀmna receptionen.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page