top of page
Sök

Höj och sÀnkbar receptionsdisk

Om du har krav pÄ att arbetsplatsen bakom receptionen ska vara lika ergonomisk som pÄ övriga kontoret, bör du satsa pÄ en modell som erbjuder en höj och sÀnkbar arbetsplats. Idag finns det smarta lösningar dÀr du kan justera arbetsbordet med ett elektriskt elstativ likt pÄ ett skrivbord.


Höj och sÀnkbar receptionsdisk
Höj och sÀnkbar receptionsdisk

Med ett elektriskt el-stativ och specialanpassade arbetsskivor kan en standardmodell bli höj och sÀnkbar. HÀr Àr ett exempel pÄ hur man anpassat en Z2 receptionsdisk till höj och sÀnkbar.


Fördelarna Àr sÄklart mÄnga med en ergonomisk receptionsdisk dels kan personalen justera sin arbetsstÀllning men det kan Àven vara trevligt för besökaren att möta en stÄende personal, som dÄ befinner sig i samma ögonhöjd. PÄ sÀtt tar man mot sin kund med öppna armar. Det ger Àven ovÀntade förvaringsmöjligheter dÄ man kan lÄta vissa delar av disken vara fasta och i lÀgre höjd, vilket fÄ blir utmÀrkta förvaringsmöjligheter för pÀrmar. Man bör beakta att en höj och sÀnkbar receptionsdisk kan stÀlla till det nÄgot om man har en skÀrm till sin dator, dÄ fronten ofta bildar ett lock. Men med en grundare modell pÄ toppen kan detta enkelt kompenseras. Den ergonomiska receptionsdisken har egentligen inga begrÀnsningar idag av verksamheten, det finns en uppskö av diskar som hÄller vÀldigt hög kvalitet, du kan hitta allt frÄn enkla vita till exklusiva modeller i mörkare trÀslag. * Det gör att just denna funktion inte nÀmnvÀrt behöver var negativ ur den aspekten, i fÄ fall vid vÀldigt kurvade modeller kan det begrÀnsa. Det krÀvs ofta lite rakare moduler för fÄ till. Kan Àven vara svÄrare att fÄ en vÀldigt liten disk dÄ mÄnga modeller Àr lite större för att fÄ plats med all teknik. Fördelar och nackdelar med höj och sÀnkbar receptionsdisk + Ergonomisk arbetsplats + Kan bemöta kunderna stÄende i samma ögonhöjd + Smarta kombinationer skapar förvaringsyta - Kan begrÀnsa designen pÄ disken dÄ det krÀvs raka ytor. - NÄgot större modeller, svÄrt att fÄ en liten disk. - Passar ofta endast för en person.

Ofta sÀljs denna modell enbart för en person men det gÄr att anpassa sÄ att flera kan fÄ justerbara arbetsytor, det krÀver lite större plats bara för att fÄ till. En ultimat arbetsyta bör vara minst 120 cm bred och höjden bör kunna regleras mellan 80-100 cm för att fÄ till den rÀtta ergonomin bakom. * KÀlla: Höj och sÀnkbar receptionsdisk

1 visning0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page