top of page
Sök

Handikappanpassad receptionsdisk

Hur kan man handikappanpassa en receptionsdisk sÄ den blir tillgÀnglig för alla dina besökare. Med en enkel justering av fronten Àr det möjligt att fÄ en nedsÀnkt del som Àr anpassad för exempelvis en rullstol.

Handikappanpassad receptionsdisk

HÀr har man valt att placera en nedsÀnkt del i mitten av disken för att kunna ta mot besökare sittandes. Det Àr viktigt att det Àr ett överhÀng mot besökaren sÄ att man kan komma till med en rullstol utan att köra in i fronten pÄ receptionsdisken. Denna modell kan du lÀsa mer om hÀr: Z2 receptionsdisk med nedsÀnkt front Man bör ha ett minimum mÄtt om 80 cm pÄ den nedsÀnkta delen. Det Àr dock vanligt att man gör den upptill 120 cm för att fÄ god plats. Den nedsÀnkta delen kan bÄde placeras i mitten eller som ett avslut. Höjden ska vara anpassad för sittande bruk mellan 72-76 cm. En utskjutande del bör anvÀndas sÄ man kan komma Ät Àven frÄn en rullstol, den delen bör skjuta ut 15-20 cm. SjÀlvklart ska Àven denna plats ha en sittande del för personalen bakom receptionsdisken sÄ man tar mot kunden sittandes i ögonhöjd.


Snygg nedsÀnkt receptiondisk

Denna modell har en designad nedsÀnkning som Àr placerad som ett avslut. Med sin böjda front blir funktionen en del av designen. Vilket blir vÀldigt lyckat. Du kan lÀsa mer om denna receptionsdisk hÀr. Gör man en sÄdan lösning kan disken Àven anvÀndas för andra besökaren som gÀrna sitter ner vid sitt besök. PÄ sÄ sÀtt blir det en dubbel funktion. Det Àr med andra ord enkelt idag att göra en bÄde funktionell och snygg lösning pÄ en handikappanpassad receptionsdisk Àven för det moderna kontoret. Det finns bÄde fÀrdiga standardlösningar som Àr enkla att implementera utan allt för stora kostnader, men gÄr Àven att göra speciallösningar efter bestÀllning. Det finns med andra ord inga skÀl att inte vÀlkomna alla besökare oavsett hinder till din verksamhet. Lycka till med er lösning! Viktiga fakta för en handikappanpassad receptionsdisk # Minst 80 cm bred nedsÀnkning. # Höjd pÄ receptionsdisk 72-76 cm. # Utskjutande del mot besökaren för att vara tillgÀnglig med rullstol. # Motsvarande sittande arbetsplats för personalen bakom receptionen. LÀs mer om funktionella receptionsdiskar pÄ vÄr hemsida!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page