top of page

Receptionsdisk för vårdcentral, klinik

Vi kikar på en en passande receptionsdisk för vårdcentraler och andra kliniker som tandläkare, veterinär. Genomgående är att ytorna ska vara hållbara och de ska klara att rengöras ofta. Rent designmässigt brukar ett "cleant" intryck passa i denna typ av miljö som smälter in med övrig inredning och den inredningsplan som finns.

Vit receptionsdisk för vårdcentraler och kliniker

Här är ett klassiskt exempel på en receptionsdisk som passar för vård & omsorg. Den vita fronten i laminat är en hållbar yta som tål repor bra. På toppen ligger en vitfrostad glasskiva som kan rengöras så ofta som krävs. Just med glastoppen får man en bra yta som inte samlar bakterier och är enkel att hålla ren. Den är dessutom väldigt hållbar och kan bära en hög vikt om så krävs. * Den finns både i svängda former eller i lite mer strikta raka former. För att få en ergonomisk arbetsplats bakom disken kan skrivbordet fås med en höj och sänkbart elstativ. På så sätt blir det en komplett arbetsplats där man kan serva kunderna både sittandes och stående.

* Källa: Vit receptionsdisk med glas Det är därmed viktigt att disken klarar de hygienkrav som ställs i verksamheten även om den står i väntrummet. Finns det krav på handikappanpassad disk kan man ofta köpa till nedsänkta moduler som anpassas in i receptionen. Då kan man även ta mot rullstolsburna besökare sittandes utan att personalen behöver lämna receptionen.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page